Sunday, 16 September 2012

SUARAM Akui Terima Duit dari Soros


Hahaha, akhirnya KANTOI jugak ek, PR ambik sangat duit Soros tu untuk tumbangkan negara Malaysia ni yang aman ek. Macam nilah, aku tak mau cerita banyak, rakyat US sendiri dah mula benci pada Soros akibat penipuan2 dia di Wall Street dan spekulasi komoditi yang menjatuhkan ekonomi US sendiri, so rakyat Malaysia yang dah lama kenal Soros ni macamana?? Sendiri mau ingatlah, mari kita benci PR jugak ok? 


 Tak payah ceritalaa, dunia pun dah mula benci kat Soros ni, bukan Malaysia je. Tengok  apa jadi kat rakan karib dia dan Anwar Ibrahim iaitu Paul Wolfowitz?? DIPECAT dengan UNDI TIDAK PERCAYA TERBESAR DALAM SEJARAH WORLD BANK!! Maklumlah kuat menipu, kena sangatla dengan si Anwar tu...99% VOTE OF NO CONFIDENCE TO PAUL WOLFOWITZ DARI BOARD WORLD BANK SENDIRI pada 2007 tak salah aku. So mari kita benci PR jugak sebab kaki penipu macam Soros.


Bukan media Malaysia je dok serang Soros sekarang ni oi, media US, UK pun dok serang Soros ni. Contohnya Hollywood, macam filem Wall Street : Money Never Sleeps, The International, Quantum Solace. Tag line filem Wall Street : Speculation is the mother of all evil, ditujukan khas pada orang2 macam Soros ni. Korang nak cerita apa lagi??? The International filem yang berasaskan Institusi kewangan yang berlindung di sebalik kebaikan, walhal melagakan rakyat untuk menyebabkan negara itu berhutang dan mengawal negara tersebut. Institusi tersebut khas ditujukan kepada organisasi Soros. Organisasi jahat dalam filem Bond iaitu Quantum diinspirasikan dari organisasi Quantum Group of Fund Soros yang cukup giat melagakan rakyat Latin untuk memberontak. Lu orang pencacai PR nak cakap apa sekarang?? Media barat pun dok hentam Soros jugak oi...So kita dah kenal Soros ni macamana?? 


Rakyat US sendiri dah mula benci kat orang macam Soros ni. Akhirnya rakyat barat mula percaya apa yang Tun Mahathir kata dahulu betul. Tengok macamana rakyat2 US dok mula bincangkan untuk memperkenalkan undang2 baru untuk kawal penyangak macam Soros ni. Takkan UMNO bayar media US untuk mula benci Soros kot?? Tengok harga minyak dispekulasi hampir lebih 50%!!! Rakyat US sudah mula benci. Mari kita benci PR.


Korang tengok ni tunjuk perasaan besar-besaran yang berlaku di US dan Barat menentang penipuan orang2 macam Soros iaitu Occupy Wall Street. Ini takkan keluar CNN ataupun Malaysiakini. Rakyat barat sudah benci orang2 macam Soros, kita bila lagi?? Mari kita tolak PR!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share this