Thursday, 20 September 2012

Hipokrasi NGO - Hak Wanita Islam Dipertikai
Lagi satu contoh sifat Hipokrasi NGO2 yang kononnya memperjuangkan hak asasi manusia. Baru2 ni di Eropah, Islam dituduh menghalang hak asasi wanita kononnya memaksa wanita memakai tudung dan tutup aurat. Satu akta baru diperkenalkan untuk mengharamkan tudung dipakai di kalangan umat Islam di Eropah. TAPI YANG AKU HERANNYA, APASAL NON MUSLIM NI SEMUA BOLEH LAK PAKAI TUDUNG MEREKA? APSAL WANITA ISLAM TAK BOLEH?
 Ni adalah realiti hipokrasi badan2 NGO yang kononnya berlindung di sebalik hak asasi manusia, hak asasi wanita dan hak asasi binatang. Mereka ada niat lain dan dilindungi oleh niat2 murni hak asasi manusia. Dan hipokrasi perjuangan2 NGO ini didukung oleh AMBIGA dan BAR COUNCIL di Malaysia hari ni.


Contoh terbaik perjuangan hipokrasi "JUSTICE FOR ALL" oleh AMBIGA dan BAR COUNCIL di Malaysia iaitu layanan berbeza antara kes Kugan, Beng Hock dan pembunuhan kejam arwah Sosilawati. Nampaknya dari sikap AMBIGA dan BAR COUNCIL, kes Sosilawati tidak diambil endah oleh mereka, seolah nyawa seorang Melayu Islam tidak penting jika melibatkan suspek pembunuhan adalah seorang ahli seumur hidup DAP dan BAR COUNCIL. 


Perhimpunan BERSIH pun adalah suatu HIPOKRASI, kerana mereka sendiri menyokong piliharaya dalaman PKR yang penuh dengan PENIPUAN dan ada sampai TERLEBIH UNDI BERBANDING DENGAN JUMLAH AHLI. Bukti2 dibawa oleh ahli mereka sendiri. INI BERMAKNA MEREKA MEMPUNYAI NIAT LAIN, bukannya niat murni yang mereka jaja sekarang. Ada orang Melayu Islam yang tengok jelah, ada pulak tu siap sokong AMBIGA dan BAR COUNCIL walaupun mereka menipu/diskriminasi terhadap umat Islam Melayu di depan mata mereka sendiri.
AMBIGA belum lagi berkuasa dah DISKRIMINASI JUSTICE FOR ALL dia dengan beri layanan berbeza terhadap keadilan Beng Hock dan kematian kejam Sosilawati. Bayangkanlah AMBIGA ni jadi menteri nanti, bukan setakat tudung jadi haram, daging halal pun boleh jadi haram sebab ikut sangat hak asasi manusia dan hak asasi binatang di Eropah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share this